Alles voor lopen en fietsen bij Sportgoods Running & Cycling in Sint-Truiden

Bent u een fervente loper of fietser? Dan weet u ongetwijfeld hoe belangrijk het is om te beschikken over het juiste materiaal. Voor alles over lopen en fietsen in Sint-Truiden en omgeving moet u daarom bij Sportgoods Running & Cycling zijn.

Johan Mondelaers is zaakvoerder en helpt de klanten in de winkel de juiste keuze te maken. Hij is in 2008 gestart met zijn eigen zaak nadat hij altijd actief geweest was in de sector. Hij heeft dan ook al ruim vijftien jaar ervaring op de teller. Ook voor clubkleding kan hij zorgen.

Footscan-analyse

In onze winkel kan u terecht voor een volledige footscan-analyse. Deze voetenanalyse is statisch en dynamisch en kan worden uitgevoerd met oude schoenen, blootvoets en met de nieuwe schoenen. We kunnen ook kleine en grote aanpassingen aan schoenen en zolen maken.

Omdat wij altijd zorgen voor een persoonlijke aanpak, staan wij garant voor de beste kwaliteit, zowel wat lopen als fietsen betreft. Wij beschikken over een ruime voorraad. Handig is dat u op onze website van een matentabel en uw loopschoenen online kunt bestellen.

Neem contact met ons op

Graag horen wij het van u als u nog bepaalde vragen moest hebben over lopen en fietsen. Sportgoods in Sint-Truiden zal u zeker en vast een antwoord kunnen geven.

OPENINGSUREN: Maandag: gesloten - Dinsdag - Zaterdag: 10:00 tot 18:00 - Zondag: gesloten

 

Ordingen-Dorp 23 - 3800 Sint-Truiden - België - - Tel. +32(0) 11 58 05 07 - info@sportgoods.be - BTW BE0863 368 393

HOOFDZETEL : Koosterstraat 42 - 3570 Alken - België -