Groot aanbod van fietsen en toebehoren

Bent u een echte wielerfreak? Wel, voor alles wat met fietsen in Sint-Truiden en omgeving te maken heeft, bent u bij Sportgoods meer dan welkom. Wij beschikken over een groot aanbod van helmen, schoenen, kleding en accessoires.

Kwaliteitskleding

Wij proberen steeds te zorgen voor het beste van het beste. Zo vindt u bij ons kwaliteitskleding van de merken Castelli en Assos. Ook Zwitserse en Italiaanse topmerken behoren tot ons assortiment. Opgelet: bij ons vindt u geen reclamekleding, maar enkel neutrale kleding.

Wij zijn gespecialiseerd in fietskleding & toebehoren. Bij het fietsen wordt er een footscan en bikefitting uitgevoerd. Op deze manier worden de schoenplaatjes correct geplaatst. Zo zit uw fiets u steeds als gegoten.

Contacteer ons vandaag nog

Graag helpen wij u meteen verder als u nog vragen moest hebben over ons aanbod op het vlak van fietsen in Sint-Truiden. Neem daarom contact op met Sportgoods en wij helpen u verder.

OPENINGSUREN: Maandag: gesloten - Dinsdag - Zaterdag: 10:00 tot 18:00 - Zondag: gesloten

 

Ordingen-Dorp 23 - 3800 Sint-Truiden - België - Ligging - Tel. +32(0) 11 58 05 07 - info@sportgoods.be - BTW BE0863 368 393

HOOFDZETEL : Koosterstraat 42 - 3570 Alken - België - Ligging